Medlem

Som medlem i Stockholms Hantverksförening, Hantverkarna Stockholm, är du en del av en stolt gemenskap av riktiga hantverkare. I vårt nätverk knyter du inte bara värdefulla kontakter med andra inom ditt eget hantverk, utan möter också hantverkare inom många olika branscher.

Våra medlemskategorier

Stockholms Hantverksförening finns för dig - genom hela hantverkslivet, från när du börjar som lärling, genom ditt yrkesverksamma tid och när du pensionerar dig. Vilket medlemskap passar dig?

Hantverkare med eget företag

Som liten hantverksföretagare kan det lätt kännas att man står ensam i sitt företagande. Så behöver det inte vara. Som medlem i Stockholms Hantverksförening har du föreningen bakom dig, en förening som ger dig muskler att klara sådant du inte kanske trodde var möjligt.

Anställd hantverkare

För dig som arbetar som hantverkare, men inte har eget företag.

Pensionär

Vi värdesätter våra äldre medlemmar och har därför en egen sektion för pensionärer och veteraner. Stockholms Hantverksförenings Pensionärer anordnar årligen flera aktiviteter under ledning av en egen pensionärsvärd.

Lärling på Hantverksakademin

Som studerande på Hantverksakademin är du medlem i Stockholms Hantverksförening under tiden du går på skolan.

Alumnimedlem

Du har avslutat dina studier på Hantverksakademin och är redo att kasta dig ut som yrkesverksam hantverkare. För dig finns vårt alumnimedlemskap.

Hantverksvän

Du är inte yrkesverksam hantverkare, men älskar hantverk.