Medlem

Som medlem i Stockholms Hantverksförening, Hantverkarna Stockholm, är du en del av en stolt gemenskap av riktiga hantverkare. I vårt nätverk knyter du inte bara värdefulla kontakter med andra inom ditt eget hantverk, utan möter också hantverkare inom många olika branscher.

Vill du bli Hantverksvän?

Hantverkets vänner är medlemskategorin för dig som inte är hantverkare, men som gillar hantverk.

Aktiviteter

Hos Hantverkarna är det alltid något på gång. Här hittar du alla aktiviteter i föreningen.

Medlemskapet

I Stockholms Hantverksförening, Hantverkarna Stockholm, gör vi vårt bästa för att underlätta för dig som hantverkare. Och som medlem stöder du oss i vårt arbete. Det ger oss kraft att arbeta för hantverksfrågor och för ett bättre klimat för hantverksföretagarna i Stockholm och i Sverige. Tillsammans blir vi starka.

Som liten hantverksföretagare kan det lätt kännas att man står ensam i sitt företagande. Som medlem i Stockholms Hantverksförening har du föreningen bakom dig, en förening som ger dig muskler att klara sådant du inte kanske trodde var möjligt.

Medlemmarna i Stockholms Hantverksförening är riktiga hantverkare som står för kunnande och kvalitet. Som medlem ansluter du dig inte bara till vår gemenskap, utan också till vår kvalitetspolicy. Ett medlemskap är en garanti för kunder och uppdragsgivare om din hantverksskicklighet.

I vårt medlemskap ingår ett batteri av medlemsförmåner som sträcker sig från firmabil till juridisk rådgivning och semesterboende.

Vill du ha mer information om vårt medlemskap? Kontakta oss på tel. 08-442 78 40 eller e-post: stockholm@hantverkarna.se.

Bli medlem i Hantverkarna Stockholm

Är du en #riktighantverkare? Då borde du bli en av oss! Hantverkarna Stockholm är den enda intresseorganisationen i Stockholm som värnar hantverkarna och hantverket. Det har vi gjort ända sedan 1847.

Medlemsförmåner - exklusivt för dig som är medlem i Stockholms Hantverksförening

Högre ersättning när du tar emot en lärling

Du får högre ersättning när du tar emot lärling från Hantverksakademin.

Läs mer

Nödstöd till behövande medlemsföretag

Har ditt företag drabbats ekonomiskt av den ekonomiska kris som Coronavirusets utbredning har medfört? Som företagsmedlem kan du söka Stockholms Hantverksförenings nödstöd.

Medlemsförmåner - även för medlemmar i Hantverkarnas Riksorganisation

Juridisk rådgivning

Vi erbjuder juridisk rådgivning av vår föreningsjurist.

Läs mer

Mall för personuppgiftspolicy

Du som är medlem kan gratis få en mall för personuppgiftspolicy.

Läs mer

Logi och konferens i Sverige

Elite Hotels of Sweden är Sveriges största privatägda hotellkedja, ständigt växande och har i dagsläget ett 40-tal hotell på mer än 20 orter. Du som är medlem i en branschorganisation eller lokal hantverksförening ansluten till Hantverkarnas Riksorganisation kan bo och konferera till förmånliga avtalspriser. Varmt välkommen till vistelser fyllda av kvalitet, tradition och flärd!

Rabatt på drivmedel och hyrbilar

Ta del av ett förmånligt avtal hos Circle K, oavsett om du är bilägare eller om du behöver hyra bil eller släp.

Pensionärer och veteraner

Vi värdesätter våra äldre medlemmar och har därför en egen sektion för pensionärer och veteraner. Stockholms Hantverksförenings Pensionärer anordnar årligen flera aktiviteter under ledning av en egen pensionärsvärd.

Kvalitetspolicy

När du ansluter dig till Hantverkarna Stockholm förbinder du dig att följa vår kvalitetspolicy - en trygghet för dig och dina kunder.

Medlem:

  1. Bör ha yrkesbevis, gesällbrev, mästarbrev eller annan jämförbar dokumenterad yrkeserfarenhet.
  2. Ska ta ansvar för att arbetet blir utfört på ett fackmannamässigt sätt och att alltid väga in miljöaspekter.
  3. Ska sträva efter att göra ett fullgott arbete och att varje affär ska vara till belåtenhet för båda parter.
  4. Ska utföra sitt arbete så att kvaliteten syns, känns och består.
  5. Ska ta reklamationer på allvar.