Introvert – den tysta revolutionen

2022-01-26

NYTT DATUM! Frukostseminarium med Linus Jonkman.

  • Tänker du först och talar sen eller talar du först och tänker sen?
  • Blir du besvärad när expediter kommer fram till dig i affären eller tycker du bara att det är trevligt?
  • Är du mest kreativ när du arbetar ensam eller när du arbetar i grupp?
  • Älskar du spontanbesök en ledig söndag eller gömmer du dig som en vålnad bakom gardinen tills dörrknackarna försvinner?
  • Längtar du till nästa mingel eller rullar du dig hellre i nässlor än går dit?

I vår tid verkar ”utåtriktad och flexibel” vara de mest eftersökta egenskaperna på arbetsmarknaden, social kompetens värderas högre än yrkeskompetens och den som skriker högst får oftast som den vill. Det är en tid där inåtriktade, eftertänksamma och stillsamma karaktärsdrag har klassats som mentala sjukdomstillstånd. En tid där introversion ofta förväxlas med blyghet, arrogans och asocialt beteende. Inget kunde vara mer fel.

Under det här frukostseminariet tar Linus Jonkman oss med på en fascinerande resa genom den introverta världen. Han berättar om sina egna och andras upplevelser som introverta och förklarar skillnaderna och likheterna mellan extroverta och introverta människor. Mycket av den friktion vi upplever i våra liv, både i yrkeslivet och privat, har sin botten i motsättningar mellan dessa båda läggningar.

I en värld där allt går fortare och fortare och där bruset blir starkare för varje dag kan det rentav vara en fördel att vara introvert, och de som fått den gåvan kan skatta sig lyckliga.

Vi vågar lova dig en morgon med många skratt där du kommer vinna insikter, både om dig själv och din omgivning – oavsett om du är introvert, ambivert eller extrovert.

Program

07.30-08.00 Drop-in, kaffe/the och smörgås serveras
08.00-09.00 Föreläsning

Om föreläsaren

Linus Jonkman är författare, föreläsare, illustratör och HR-profil. Han har skrivit tio böcker, bland annat: Introvert – den tysta revolutionen, Själv – kraften i egentid och Glöd eller levebröd – Om konsten att hitta meningen med jobbet. Förra året kom uppföljaren till ”Introvert”: Handbok för introverta – Karriären, familjen, relationerna. Linus arbetar med organisationsutveckling och organisationskultur och har gjort sig känd för att angripa givna sanningar, oftast med humor som främsta vapen.

Anmälan

Inbjudan har skickats. Kolla i din mailkorg!

Dela