Anställd och egenanställd hantverkare

Stockholm har mängder av skickliga hantverkare som är anställda eller som fakturerar via egenanställningsbolag. Är du en av dem? Då kan du bli medlem i Stockholms Hantverksförening som anställd hantverkare.

Medlemskapet

Som anställd hantverkare kan det lätt kännas att man står ensam i sitt yrkesutövande. Som medlem i Stockholms Hantverksförening har du föreningen bakom dig, en förening som ger dig muskler att klara sådant du inte kanske trodde var möjligt.

Medlemmarna i Stockholms Hantverksförening är riktiga hantverkare som står för kunnande och kvalitet. Som medlem ansluter du dig inte bara till vår gemenskap, utan också till vår kvalitetspolicy. Ett medlemskap är en garanti för kunder och uppdragsgivare om din hantverksskicklighet.

Här träffar du andra hantverkare, bjuds in till exklusiva träffar och får senaste nytt om vad som händer i hantverksvärlden. Stockholms Hantverksförening verkar för att synliggöra hantverk på olika fronter, så att konsumenter och beslutsfattare inte glömmer vad som är riktigt hantverk - skapat av riktiga hantverkare.

Medlemsförmåner - för dig som är medlem som anställd hantverkare i Stockholms Hantverksförening

Du som är medlem i Stockholms Hantverksförening som anställd eller egenanställd hantverkare har ett helt batteri med förmåner för att göra ditt företagande roligare och lättare.

Fler medlemsförmåner

Eftersom Stockholms Hantverksförening är ansluten till Hantverkarnas Riksorganisation har du som är medlem i kategorin Anställd och egenanställd hantverkare även dessa medlemsförmåner.

Logi i Sverige

Elite Hotels of Sweden är Sveriges största privatägda hotellkedja, ständigt växande och har i dagsläget ett 40-tal hotell på mer än 20 orter. Du som är medlem i en branschorganisation eller lokal hantverksförening ansluten till Hantverkarnas Riksorganisation kan bo till förmånliga avtalspriser. Varmt välkommen till vistelser fyllda av kvalitet, tradition och flärd!

Semesterlägenheter på Gran Canaria

Du kan hyra föreningens fina lägenheter på Gran Canaria.

Kvalitetspolicy

När du ansluter dig till Stockholms Hantverksförening förbinder du dig att följa vår kvalitetspolicy - en trygghet för dig och dina uppdragsgivare.

Medlem:

  1. Bör ha yrkesbevis, gesällbrev, mästarbrev eller annan jämförbar dokumenterad yrkeserfarenhet.
  2. Ska ta ansvar för att arbetet blir utfört på ett fackmannamässigt sätt och att alltid väga in miljöaspekter.
  3. Ska sträva efter att göra ett fullgott arbete och att varje affär ska vara till belåtenhet för båda parter.
  4. Ska utföra sitt arbete så att kvaliteten syns, känns och består.
  5. Ska ta reklamationer på allvar.

Bli medlem i Stockholms Hantverksförening

Är du en #riktighantverkare? Då borde du bli en av oss! Stockholms Hantverksförening är den enda intresseorganisationen i Stockholm som värnar hantverkarna och hantverket. Det har vi gjort ända sedan 1847.

Stockholm - vår hemmaplan

Priser

Anställd hantverkare

Medlemsavgiften är 300 kr per år. (Denna är ej avdragsgill.)


Egenanställd hantverkare

Årsavgiften är 1 400 kr exkl. moms, varav 1 100 kr är momsbelagd serviceavgift (avdragsgill) och 300 kr är medlemsavgift (ej avdragsgill).

 

Vill du bli medlem i Stockholms Hantverksförening?

Kontakta vår medlemsansvariga. När du har lämnat intresseanmälan för medlemskap kommer vi ringa upp dig för att höra mer om vad du har för förväntningar på oss och medlemskapet.

Din ansökan kommer sedan att behandlas av vår styrelse. Det sker normalt på ett ordinarie styrelsemöte. Det kan därför dröja upp till några veckor innan din ansökan behandlas.

Dina personuppgifter behandlas enligt GDPR. Läs Hantverkarnas policy för personuppgifter här.