Hantverkare med eget företag

Stockholms Hantverksförening arbetar för att underlätta för dig som hantverksföretagare i Stockholmsregionen. Och som medlem stöder du oss i vårt arbete. Det ger oss kraft att arbeta för hantverksfrågor och för ett bättre klimat för hantverksföretagarna i Stockholm och i Sverige. Tillsammans blir vi starka.

Medlemskapet

Som liten hantverksföretagare kan det lätt kännas att man står ensam i sitt företagande. Så behöver det inte vara. Som medlem i Stockholms Hantverksförening har du föreningen bakom dig, en förening som ger dig muskler att klara sådant du inte kanske trodde var möjligt.

Medlemmarna i Stockholms Hantverksförening är riktiga hantverkare som står för kunnande och kvalitet. Som medlem ansluter du dig inte bara till vår gemenskap, utan också till vår kvalitetspolicy. Ett medlemskap är en garanti för kunder och uppdragsgivare om din hantverksskicklighet.

Du missar väl inte våra medlemsförmåner? Juridisk rådgivning, möjlighet att hyra semesterlägenheter, exklusiva evenemang och högre ersättning när du tar emot lärling från Hantverksakademin är bara några av alla förmåner du kan ta del av i medlemskapet.

Vill du ha mer information om vårt medlemskap? Kontakta oss på tel. 08-442 78 40 eller e-post: stockholm@hantverkarna.se.

Medlemsförmåner - exklusivt för dig som är företagsmedlem i Stockholms Hantverksförening

Du som medlem i Stockholms Hantverksförening som hantverksföretagare har ett helt batteri med förmåner för att göra ditt företagande roligare och lättare.

Högre ersättning när du tar emot en lärling

Du får högre ersättning när du tar emot en lärling från Hantverksakademin.

Läs mer

Nödstöd till behövande medlemsföretag

Har ditt företag drabbats ekonomiskt av den ekonomiska kris som Coronavirusets utbredning har medfört? Som företagsmedlem kan du söka Stockholms Hantverksförenings nödstöd.

Våra evenemang

Fler medlemsförmåner

Eftersom Stockholms Hantverksförening är ansluten till Hantverkarnas Riksorganisation har du som är företagsmedlem även dessa medlemsförmåner.

Juridisk rådgivning

Vi erbjuder juridisk rådgivning av föreningens jurist.

Läs mer

Mall för personuppgiftspolicy

Du kan utan kostnad få en mall för personuppgiftspolicy.

Läs mer

Logi och konferens i Sverige

Elite Hotels of Sweden är Sveriges största privatägda hotellkedja, ständigt växande och har i dagsläget ett 40-tal hotell på mer än 20 orter. Du som är medlem i en branschorganisation eller lokal hantverksförening ansluten till Hantverkarnas Riksorganisation kan bo och konferera till förmånliga avtalspriser. Varmt välkommen till vistelser fyllda av kvalitet, tradition och flärd!

Rabatt på drivmedel och hyrbilar

Som medlem i Hantverkarnas Riksorganisation har du möjlighet att ta del av ett förmånligt avtal hos Circle K, oavsett om du är bilägare eller om du behöver hyra bil eller släp.

Verktyg och yrkeskläder

Som medlem i Hantverkarna får du 15 procent rabatt på gällande katalogpris hos Swedol och Grolls som är experter på verktyg och yrkeskläder.

Kvalitetspolicy

När du ansluter dig till Stockholms Hantverksförening förbinder du dig att följa vår kvalitetspolicy - en trygghet för dig och dina kunder.

Medlem:

  1. Bör ha yrkesbevis, gesällbrev, mästarbrev eller annan jämförbar dokumenterad yrkeserfarenhet.
  2. Ska ta ansvar för att arbetet blir utfört på ett fackmannamässigt sätt och att alltid väga in miljöaspekter.
  3. Ska sträva efter att göra ett fullgott arbete och att varje affär ska vara till belåtenhet för båda parter.
  4. Ska utföra sitt arbete så att kvaliteten syns, känns och består.
  5. Ska ta reklamationer på allvar.

Aktiviteter

Hos Hantverkarna är det alltid något på gång. Här hittar du alla aktiviteter i föreningen.

Bli medlem i Stockholms Hantverksförening

Är du en #riktighantverkare? Då borde du bli en av oss! Stockholms Hantverksförening är den enda intresseorganisationen i Stockholm som värnar hantverkarna och hantverket. Det har vi gjort ända sedan 1847.

Stockholm - vår hemmaplan

Priser

1-20 årsanställda i företaget

Årsavgiften är 1 400 kr exkl. moms, varav 1 100 kr är momsbelagd serviceavgift (avdragsgill) och 300 kr är medlemsavgift (ej avdragsgill).

21-50 årsanställda i företaget

Årsavgiften är 2 500 kr exkl. moms, varav 2 200 kr är momsbelagd serviceavgift (avdragsgill) och 300 kr är medlemsavgift (ej avdragsgill).

Fler än 50 årsanställda i företaget

Årsavgiften är 3 600 kr exkl. moms, varav 3 300 kr är momsbelagd serviceavgift (avdragsgill) och 300 kr är medlemsavgift (ej avdragsgill).

 

Vill du bli medlem i Stockholms Hantverksförening?

Fyll i ansökan här nedan. När du har fyllt i intresseanmälan för medlemskap kommer vi dels att göra en kreditkontroll av ditt företag och dels ringa upp dig för att höra mer om vad du har för förväntningar på oss och medlemskapet. Din ansökan kommer sedan att behandlas av vår styrelse. Det sker normalt på ett ordinarie styrelsemöte. Det kan därför dröja upp till några veckor innan din ansökan behandlas.

Dina personuppgifter behandlas enligt GDPR. Läs Hantverkarnas policy för personuppgifter här.

Medlemsansökan

För att kunna administrera din ansökan och medlemskapet behöver Stockholms Hantverksförening registrera dina personuppgifter i härför avsett dataregister. Du kan när som helst ta tillbaka det samtycke du har gett genom att kontakta oss.
Fler val är möjliga.
Om företaget har en särskild faktureringsadress kan du skriva den här.