Hantverksvän

Har du tänkt på hur Stockholm se ut utan hantverkare?

Utan hantverkare i Stockholm skulle broar inte byggas och inga uteserveringar sättas upp. Nationalmuseum skulle inte kunna renoveras – och inga av dess konstskatter restaureras.

Ditt kök skulle inte kunna byggas om och inga solpaneler placeras på kungliga slottets tak. Inga nya hyresrätter skulle byggas och inga lås sättas i din ytterdörr.

De där byxorna som satt så bra i våras skulle inte kunna läggas ut efter en semester med lite för mycket av det goda och favoritskorna inte gå en säsong till efter nya sulor. Inga ringar skulle bytas i löfte om evig kärlek och inget bröd brytas som tecken på vänskap.

Är det här ett Stockholm du inte kan tänka dig?
Då ska du vara hantverksvän i Stockholms Hantverksförening!

Medlemskapet

Exklusiva inbjudningar till arrangemang, rabatt på kurser hos hantverkare och senaste nytt från Hantverksstockholm. Det är vad som väntar dig som är Hantverksvän. Hantverkets vänner stöttar Stockholms Hantverksförening i det viktiga arbetet att synliggöra hantverket för både allmänheten och beslutsfattare.

Dina förmåner som Hantverksvän

Visa att du är Hantverksvän

Köp snygga produkter i webbshoppen.

Läs mer

Bli Hantverksvän

Visa att du stöttar hantverket och bli Hantverksvän. Här träffar du likasinnade och lär dig mer om hur du kan konsumera mer hållbart genom att vända dig till riktiga hantverkare.

Medlemsavgiften för dig som är Hantverksvän kostar 250 kronor per år.

Jag vill bli Hantverksvän

För att kunna administrera din ansökan och medlemskapet behöver Stockholms Hantverksförening registrera dina personuppgifter i härför avsett dataregister. Du kan när som helst ta tillbaka det samtycke du har gett genom att kontakta oss.
ÅÅÅÅ