Alla nyheter

Dags att föreslå styrelseledamöter

2020-02-11

MEDLEM | Valberedningen vill ha förslag på personer som skulle passa i styrelsen. Är det du? Eller vet du någon duktig hantverkare som är rätt för uppdraget?

Läs mer

Semester eller hemester?

2020-02-10

MEDLEM | Oavsett om du längtar efter att komma bort eller att skämmas bort finns en spännande nyhet för dig som är medlem i Hantverkarna: fina rabatter på Elite Hotels, Sveriges största privatägda hotellkedja med ett 40-tal hotell på mer än 20 orter i Sverige.

Läs mer

Idag öppnar antagningen till Stockholms nyaste tatuerarutbildning

2020-02-03

PRESSMEDDELANDE | Yrkeshögskolan Hantverksakademin i centrala Stockholm öppnar idag antagningen för höstterminen 2020. Denna gång med tre nya utbildningsmöjligheter för den som vill bli hantverkare. Tatuerare, båtrenoverare och krukmakare läggs till den redan omfattande utbildningskatalogen. För den som vill bli hantverkare erbjuder Hantverksakademin nu hela 80 olika yrken att utbilda sig till.

Läs mer

I betraktarnas ögon

2020-02-03

Med lust och fägring stor. Mest lust. Så kan man sammanfatta årets Vårsalong på Liljevalchs konsthall i Stockholm.

Premiär för gesällen i hovslagarutbildningen

2020-01-27

PRESSMEDDELANDE | Som första hovslagarelev i Sverige kvalificerade sig Elin Moberg från Töreboda både till gesällbrev och titeln Godkänd hovslagare, när hon nyligen klarade sin examen på BYS i Skara. - Äntligen! Nu händer det som vi har kämpat för så länge, säger Svenska Hovslagareföreningens ordförande, Mats Holmstedt.


Hämtar fler nyheter