MENY

Medlemsaktiviteter

Det finns många olika sätt att engagera sig i föreningen, ett sätt är att delta på de olika aktiviteter och event som Hantverkarna Stockholm har. Läs mer om dem nedan!
Föreningsmöten
Varje år har vi två föreningsmöten. Vårens föreningsmöte är årsmötet som brukar äga rum i april månad. Runt första advent samlas vi för årets sista föreningsmöte som brukar avslutas med en julfest.
  • Årsmötet
    Under årsmötet väljs ledamöter till styrelsen, föregående års ekonomi och viktiga händelser redovisas för medlemmarna och planen framåt presenteras. Medan styrelsen genomför sitt konstituerande möte får medlemmarna ta del av en spännande föreläsning eller annan underhållning. Kvällen avslutas med en god middag.
  • Decembermötet
    Runt första advent samlas vi för att avnjuta ett gott julbord och bestämma närmast kommande års medlemsavgift. Dessutom delas stipendiet från Tandläkare Elma Levins minnesfond ut under kvällen.

Företagsmöten
Som företagsmedlem i Stockholms Hantverksförening bjuds du in till exklusiva träffar där du kan nätverka med andra hantverkare. Studiebesök i Hovstallet, polkagriskokning och visning av Märta Måås-Fjetterström-utställningen på Slottet är bara några av de evenemang vi har genomfört under de senaste åren. Vid våra företagsmöten får du som medlem möjlighet att träffa andra hantverkare, nätverka, inspireras och lära dig mer under lustfyllda former.

 

Information om företagsmötena läggs ut kontinuerligt på hemsidan och inbjudningar skickas ut några veckor före varje evenemang. Inbjudningarna skickas i första hand med e-post. Det är därför viktigt att du som medlem ser till att ge oss en korrekt och uppdaterad e-postadress. Ett tips för att våra mail inte ska hamna i din skräppost: markera domänen @hantverkarna som en domän som "aldrig ska spärras" i din e-postlåda.


Medlemsaktiviteter
Hantverkarna Stockholm ska vara en mötesplats för våra medlemmar. För att skapa plattform för nätverkande arrangeras bland annat frukostföreläsningar, after works, kurser, fester och besök i varandras verkstäder, altejéer och butiker. Håll gärna utkik i vår kalender som uppdateras kontinuerligt. Har du egna förslag på aktiviteter, välkommen att höra av dig till medlemsanvarig!

Konstgillet
Konstgillet är Stockholms Hantverksförenings mötesplats för konstintresserade hantverksmedlemmar. Konstgillet har årligen en rad olika aktiviteter där man till exempel besöker utställningar och kulturella platser eller lyssnar på föreläsningar. Läs mer om Konstgiller här!