MENY

Medlemskap

Som medlem i Stockholms Hantverksförening, Hantverkarna Stockholm, är du en del av en stolt gemenskap av riktiga hantverkare. I vårt nätverk knyter du inte bara värdefulla kontakter med andra inom ditt eget hantverk, du möter även hantverkare inom många olika branscher.

Företagsmedlem

Som liten hantverksföretagare kan det lätt kännas att man står ensam i sitt företagande. Så behöver det inte vara. Som medlem i Stockholms Hantverksförening har du föreningen bakom dig, en förening som ger dig muskler att klara sådant du inte kanske trodde var möjligt.

Branschmedlem

Stockholms Hantverksförening samlar enskilda företagsmedlemmar och de branschorganisationer som är anslutna med sina medlemsföretag. Är du med i Stockholms Snickarmästareförening är du en del av Stockholms Hantverksförening

Pensionär

Vi värdesätter våra äldre medlemmar och har därför en egen sektion för pensionärer och veteraner. Stockholms Hantverksförenings Pensionärer anordnar årligen flera aktiviteter under ledning av en egen pensionärsvärd.

Lärling på Hantverksakademin

Som studerande på Hantverksakademin får du ett gratis medlemskap i Stockholms Hantverksförening under tiden du går på skolan. Träffa yrkesverksamma hantverkare och skaffa dig ovärderliga kontakter inför framtiden.

Alumnimedlem

Du har avslutat dina studier på Hantverksakademin och är redo att kasta dig ut som yrkesverksam hantverkare. För dig finns vårt alumnimedlemskap.
Side Image

Medlemsförmåner

Spara tusenlappar genom att ta del av alla förmåner som du får genom ditt medlemskap hos Stockholms Hantverksförening. Vi jobbar kontinuerligt med att förhandla om fler och bättre förmåner som är till gagn för våra medlemmar.
Läs mer
Side Image

Medlemsaktiveter

Som medlem i Stockholms Hantverksförening, Hantverkarna Stockholm, är du en del av en stolt gemenskap av skickliga hantverkare. I våra nätverk knyter du inte bara värdefulla kontakter med andra inom ditt eget hantverk, du möter även hantverkare inom många olika branscher.