MENY
Glad sommarhälsning från VD!
Semstertider

Glad sommarhälsning från VD!

09.06.2023 | Karoline Sandar
Nu, mitt i den vackra försommargrönskan börjar jag min tjänst som VD för Hantverkarna Stockholm och Hantverkarnas Riksorganisation. Känslan är som grönskan, nyutsprungen och härligt ny! Jag har hunnit träffa några av er medlemmar på ett möte, det var roligt och givande. Som medlemmar är ni kärnan i vår verksamhet och jag ser fram emot att få arbeta för och med er. 
Det är avslutningarnas tid. Utanför på Vasagatan hörs studenternas glädje från lastbilsflaken. Även här på kansliet samlar vi ihop oss inför sommaren, summerar vad som hänt under första halvåret och ställer in kikarsiktet mot hösten innan vi tar semester. Bland annat planerar vi - tillsammans med Konstgillet - en hantverksvandring i Gamla Stan den 29 augusti. Håll utkik efter inbjudan som skickas i början av augusti.

Fram till dess (under juni och juli månad) kan ni passa på att besöka Sven-Harrys utställning "Konst+Maskin - Utmanarna under 1920-talet". För dig som är medlem i Stockholms Hantverksförening har du möjlighet att gå två, betala för en. Mer information om hur du tar del av erbjudandet mejlas till alla medlemmar. Läs mer om uställningen här!

Efter sommaren återkommer vi med fler aktiviteter inför hösten. Till dess önskar vi alla på kansliet en riktigt skön och avkopplande sommar!