MENY
Hantverkarna samarbetar med Stockholms Auktionsverk för hållbar inredning för livet!

Hantverkarna samarbetar med Stockholms Auktionsverk för hållbar inredning för livet!

22.02.2023 | Karoline Sandar
Just nu utvecklar Hantverkarna och Stockholms Auktionsverk ett samarbete för att göra det lättare att sammanföra konsumenter med hantverkare och inredningsarkitekter. Som en del av detta samarbete bjöd Stockholms Auktionsverk in till föreläsning om att "våga, värna, vårda" - ett samtal med inredaren Sanna Evers, tapetserare Pia Mills och Auktionsverkets VD Li Pamp. Det blev en kväll fylld av inspiration och kreativitet när ungefär hundra besökare kom till Auktionsverket på föredrag och visning inför slagauktion den 23 februari. 
Projektet för samarbetet heter Studio Verket och syftar till att värna om och ge nytt liv till möbler och inredning som behöver lite uppdatering. Genom projektet ges medlemmar i Hantverkarna Stockholm även en möjlighet att prova på ett nytt sätt att utöka sitt nätverk och få fler kunder. Så här beskrivs projektet på Auktionsverkets hemsida.

”Studio Verket erbjuder hållbar inredning för livet. Här ges inspiration och handgriplig hjälp för att skapa personliga miljöer som tål både handens och ögats slitage.

Att inreda med antikviteter skapar unika och personliga miljöer och samtidigt förvaltas kulturarvet. Det kan dock behövas lite hjälp på traven för att uppgradera en möbel eller renovera en trasig ram. Likaså kan det vara svårt att på egen hand ”få till det” när man ska hänga konst, färgsätta ett rum eller vill inreda med textilier. Därför finns Studio Verket. Här samlas inredare med väl utvecklad känsla för konst och antikviteter och skickliga hantverkare som kan uppdatera och förlänga livet på ditt senaste auktionsköp.”

Är du medlem hos Hantverkarna Stockholm och tycker att projektet låter intressant för dig och ditt företag? Varmt välkommen att anmäla ditt intresse till oss – gärna redan idag!

Vi behöver:
  • En kort presentation om ditt företag
  • En bild på dig och på något som du nyligen har arbetat med
Anmäl dig till louise.kjellberg@hantverkarna.se

Ytterligare information finns på https://auktionsverket.com/sv/samarbeten/