MENY
Jubileumsboken

Jubileumsboken "Hantverket" vinner guld i Publishing Priset 2022

17.11.2022 | Johan Hagegård
Vid Publishing Prisets stora gala onsdagenden 9:e november mottog Hantverksföreningen i Stockholm priset för Bästa Print för jubileumsboken "Hantverket" med motiveringen: "För en informativ och estetiskt inspirerande bok som utstrålar yrkesstolthet."

 
Vi är väldigt glada att allt vårt slit med att skapa en bok som beskriver ett axplock av de 81 gesäll- och mästaryrken som är medlemmar i Hantverksföreningen. Boken skildrar tio hantverkare i vitt skilda yrken som representerar hela bredden i hantverksvärlden - och vår förening. Det är en hyllning till vår egen historia, till Stockholm som stad och framför allt till de hantverkare som genom sin yrkesskicklighet besjungit staden i 175 år. 

Stockholms Hantverksförening i samarbete med Arvinius + Orfeus Publishing, Bo Madestrand, Stockholm Graphics och Fotograf Klara G. Bo Madestrand (redaktör, text). Stockholm Graphics: Pompe Hedengren (grafisk design). Klara G (fotograf). Arvinius+Orfeus Publishing: Marie Arvinius (förläggare). Tryck: Göteborgstryckeriet.