MENY
Vill du delta på Hantverksdagarna på Skansen i höst?
Bokbindare

Vill du delta på Hantverksdagarna på Skansen i höst?

16.02.2023 | Karoline Sandar
I år samarbetar Hantverkarna Stockholm med Skansen under Hantverksdagarna som äger rum på Skansen under lördagar och söndagar de första tre veckorna i september. Dagarna kommer att bjuda på ett brett utbud av olika hantverksyrken med fokus på det samtida hantverket. Det är ett tillfälle för besökare att möta hantverkare i sitt utövande, gå på föreläsningar, kurser och prova-på-aktiviteter.

Är du medlem hos Hantverkarna Stockholm och vill vara med och representera ditt yrkeshantverk? Just nu befinner vi oss i ett planeringsstadium och välkomnar alla som vill att anmäla sitt intresse för att medverka. Är du intresserad av att delta som utställare, möta besökare och visa upp ditt hantverk? Kanske vill du erbjuda besökarna att själva testa på olika moment? Eller vill du hålla i föredrag, delta i panelsamtal eller hålla en kurs? Har du ytterligare förslag på hur ditt hantverk kan presenteras på ett intressant eller annorlunda sätt?  Hör av dig, vi vill gärna veta mer!

Det finns ett ökande intresse i samhället för det genuina hantverket – inte minst märker Skansen det hos det stora antalet besökare som kommer för att hämta inspiration och kunskap. Ta chansen att träffa dessa nyfikna besökare, visa upp dig och ditt hantverk, lär känna andra hantverkare och kanske även dina nya framtida samarbetspartners. Givetvis åtar du dig inte att delta alla tre helgerna, om du inte vill. Du lägger upp ditt engagemang som det fungerar bäst för dig och ditt företag.

Varmt välkommen att höra av dig om du brinner för ditt hantverk och vill medverka på Hantverksdagarna på Skansen i september!